ssdd22

At købe en hest er noget, som man ikke bare går ud og gør med mindre man har rigtig mange penge. Hvis man har en almindelig mængde penge kræver det rigtig meget af ens formue, at man går ud og køber en hest. Det kan nemlig koste mange penge og det er ikke kun hesten der koster penge. For man vil også hurtigt finde ud af, at det koster mange penge at have en hest. For der skal både købes udstyr og købes mad og nye sko og så videre. Derfor er der mange der finder ud af, at det faktisk er rigtig dyrt at have en hest. Har du en datter eller en søn der er vilde med at ride ønsker du selvfølgelig at give dem en hest. Det kan være frustrerende hvis ikke du har penge. Du kan i stedet låne nogle penge til en hest og på den måde forære hesten i gave.

Hest på bjerg

Lav realistisk tilbagebetalingsplan

Ønsker du at have det godt i fremtiden er det nødvendigt, at du laver en god, realistisk og gennemarbejdet tilbagebetalingsplan for det lån du tager til hesten. For det er naturligvis ikke sådan, at du bare skal betale mængden af de penge du har lånt tilbage. Der kommer både gebyrer og renter på det du har lånt og det kan hurtigt blive rigtig mange penge. Derfor kommer du meget hurtigt til at skulle betale mange penge tilbage selvom det ikke er noget, som du egentligt havde tænkt på. 

Du kan sagtens få hjælp til dette projekt. Kender du en person, som ved meget om økonomi kan du forhøre dig hos vedkommende. Det er klart, at udgangspunktet for jeres møde er hvordan du kan betale lånet tilbage. Det kan dog også ende med, at du får at vide, at det ikke er en særlig god ide at låne penge. I så fald kan I i stedet lave en plan for hvordan du kan spare op til hesten. Det kan være, at det kommer til at tage lidt længere tid, men det er ventetiden værd da dit barn vil blive så glad for at få en hest.

Sort hoppehest